Chat, mancare si fotografie la Pow Wow

Am ajuns la Pow Wow pentru a pregati lucurile, pe la ora 1. Dupa o seara in care am fost la 3 nunti, care au fost interesante dar solicitante. Incet dar sigur, mi-am facut drum spre bar. Urma sa servim 10 tipuri diferite de mancare din 3 tari diferite si sa inramam si povestim despre fotografie si expeditii.

 

Deja invinsesem cateva probleme, inclusiv lipsa soarelui care m-a incurcat foarte tare in creatie, datorita faptului ca procedeul de cianotipie are nevoie de foarte multe raze UV pentru expunere. Cu ajutorul lui Stefan Dinu si echipei Allkimik am reusit sa o rezolvam la limita 🙂

 

Pe la 5 deja era lumea ajunsa. Si inca veneau. Toate mesele erau rezervate de Miercuri, cu 4 zile in avans. Ceea ce era genial pe de-o parte, si ma obliga sa avem un event impecabil. Gabi si echipa din bucatarie au adus incet incet si mancarea: salata de vinete marocane, plov, orez cu curry si lapte de cocos, humus, tabbouleh, rulada ruseasca cu carne, placinta ruseasca cu branza si … nu tin minte daca am uitat ceva dar nu este exclus. Totul arata foarte bine, si avea un gust si mai bun.

 

Intre timp noi reusisem sa agatam toate fotografiile pe perete. Cianotipiile le-am inramat elegant cu niste rame mici si negre, exact ce recomanda doctorul pentru formatul nostru. Pe langa ele, mi-am petrecut ziua de sambata printand niste cianotipii-suvenir de dimensiuni mici, pe care lumea era invitata sa le ia acasa.

Cornel Moraru, colegul meu de banca din clasa a doua si bloggerul din spatele Laboratorului de Ganduri, modereaza serile de duminica de la Pow Wow, care se numesc „Degustare de idei”. Iar aceasta seara nu era o exceptie. Inevitabil am fost invitat pe scena iar Cornel a facut ce a stiut el mai bine ca sa imi puna intrebari dificile cum ar fi „Crezi ca fotografia este o arta?”. Nu numai ca intrebarile bine plasate au nascut polemici pe scena dar acestea s-au prelungit si in public. Una peste alta, eu pe scena m-am simtit bine. Umbla vorba in sat ca si lumea in public s-a simtit foarte bine. Ceea ce ma incanta foarte mult.

A fost o seara in care am pus mult suflet si in care cred ca au iesit toate cele trei activitati, la un nivel satisfacator: fotografii, expeditii, papa bun.

    Lasa un comentariu