Ce tare a fost la Webstock

De-a lungul anilor, datorita lui Mache si Toma, am ajuns sa ma imprietenesc cu o gramada de bloggeri si social media people. Si, in fiecare an, like clockwork, apar poze cu ecusoane, scene, oameni si chestii de la #webstockro. Toata lumea spune acelasi lucru „Ce tare a fost la Webstock”.

Acum, de vreo 2-3 ani ma tot chinui sa ma tin de blogging, povestind despre expeditiile din Caucaz, Uzbekistan sau mai nou cu motocicleta in Asia. Dar cumva nu am gasit suficient de mult timp pana acum. Am zis ok, facem treaba, dam viata lui www.tudoroiu.com si scriem cel putin o data pe saptamana. Spoiler alert: nu mi-a iesit mereu dar cand a iesit, lumea a citit si le-a placut. Si incet, incet, am inceput sa imi creez o rutina si sa inteleg cate putin din secretele ce stau la baza blogging-ului.

Webstock-ul aduce la un loc cei mai interesanti oameni din online deci e exact locul unde imi doresc sa fiu. Ziua va fi impartita in doua: conferintele dimineata si apoi o pauza de pranz si trei sesiuni la fel de interesante „The Trends”, „How To” si „Know How” si singurul meu regret este ca nu pot participa la toate trei. Imi dau seama ca tot ce am facut in online pana acum a fost fix dupa ureche. Problema este ca nu poti merge mult prea departe pe metoda asta si cel mai important pas este primul: sa-ti dai seama ca ai nevoie sa inveti cum functioneaza lucrurile si sa inveti de la oameni care stiu totul despre tot.

In concluzie, pe 30 Septembrie ne vedem pentru prima oara la Webstock 2016 la JW Mariott.