Blogger’s Lan Party 12

Iata ca a trecut si a 12-a editie a BLP si, probabil, cu cel mai mare turnout de pana acum. Aceasta editie a fost, pentru mine, presarata cu o droaie de evenimente de tip „prima data”.

15205723_10209267531417716_1808988292_oPrima data cand ma joc Playstation cu volan si playseat. Slava omului invizibil din cer ca nu am unde sa pun asa ceva la mine acasa. La cat procrastinez, nu as mai lucra in viata mea – probabil as muri de foame si de sete jucand racing games.

2_-_62a0093

Prima data cand ma joc cu #ROG GL752-ul de la #Asus Republic of Gamers. Si recunosc, cu mana pe locul unde ar trebui sa fie inima, ca este din toate punctele de vedere mai bun decat orice Mac – minus poate Windows-ul dar as prefera sa nu perpetuez stigmata fara sa fi lucrat efectiv pe el de vreun deceniu. Poate nu mai e asa dubieux, cine stie…

2_-_62a0076

Prima oara in vreo 10 ani cand mananc #KFC. Nu pentru ca tin regim sau traiesc sanatos, doar nu m-a tentat. Crispy strips raman foarte bune. Iar sosul de usturoi se potriveste cu aproape orice, daca esti suficient de curajos chiar si cu macarons-urile de la #BrutariilePaul

2_-_62a0049

Din nefericire pentru echipa in care am picat, m-am inscris si la Turneul de #COD. Urmand un sir logic, COD pentru ca #FIFA nu stiu sa joc, #Catan nu e my cup of tea si nici pe #GuitarHero nu am pus mana (spre deosebire de Chineata care a fost un soi de Joe Strummer de la etaju’ 3). Dupa cum ziceam, am fost repartizat in echipa 6 cu Alex Nestian si alti oameni.

2_-_62a0044Cred ca fara noi, echipa ar fi avut sanse dar, cum sa zic eu, nu putea sa ia nimeni un glont de noi doi. Ajunsesem la un moment dat de stateam mai mult la respawn decat in joc, si respawn-ul avea 5 secunde. Dar, asta este, cealalta echipa si-a dorit mai mult victoria si daca nu erau ei mai buni, castigam noi.

2_-_62a0095

Singura chestie cu care nu am apucat sa ma joc este VR-ul, desi pare foarte tare. Asta, evident, daca desconsideri faptul ca arati goofy as hell cu tot gear-ul ala pus pe tine si dand din maini ca la concert. Dar probabil, cu putin noroc, voi apuca la #BLP13 pentru ca sunt sigur ca va avea loc 🙂

In concluzie, a fost un event foarte bine organizat si cool. Imi pare rau ca nu am stat pana la final si ca nu am ajuns in Shoteria dar, la ora cand oamenii abia plecau de la Impact Hub eu deja dormeam.

 

Save