De veghe-n lanul de agenţi imobiliari

Am întâlnit şi agenţi foarte ok, prin recomandările câtorva prieteni. Chiar am avut pe cineva care mi-a trimis brief-uri pentru fiecare spaţiu, cu detalii, layout şi fotografii de calitate. Am rămas mega-impresionat. Însă, după 3 luni de căutat spaţii, dori  creionez cateva aspecte constatate:

1) În funcţie de metrii, pretrul varieaza. Vad foarte intens. Dacă vadul nu este foarte intens, cel mai probabil este un vad puternic de oameni. Se pun saci ca la inundaţie vara, nu se mai poate.

2) Toate pozele sunt făcute dând cu aparatul foto de pereţi. Şi în cele mai întunecate scenarii din mintea mea eşti relativ capabil de a face o poză mai puţin infectă. De asemenea, nu înţeleg de unde fetish-ul asta fotografieze toaletele. În toate anunţurile, WC-uri peste WC-uri. Spaţiul efectiv pare foarte puţin relevant, buda-i baza.

2 şi-un pic) În ultima instanţa, eu am impresia agenţii nu închiriază spaţiile ci, în mod diabolic, ei vor de fapt îşi pună logo-ul pe toate pozele de pe internet, cât mai vizibil,  ca  nu le fie furate operele de artă. E un fel de 500px.com pentru dubioşi.

3) Spaţiul excelent, se pretează pentru orice tip de activitate – de la covrigărie la service auto si cabinet stomatologic, poţi faci parte din Bucureştiul Întreprinzător. Nu contează spaţiul are 8 metri şi un stâlp în mijloc, eşti antreprenor, găseşti tu soluţii.

4) După vorba şi după port, o bună parte estimez erau din grupul băieţilor care stăteau la albaneagra unde întoarce tramvaiul 32 la Unirea. N-a mai mers, puf reconversie profesionala.

5) Fiind între ultimele bastioane ale combinatorilor, preţurile acestor servicii exclusiviste sunt întradevăr pe măsură. Pentru 3 poze făcute prin fermoarul de la pantaloni, câteva convorbiri (musai de pe 7 numere diferite, pe sistemul James Bond) şi o vizită unde încearcă te convingă Aşa e toate spaţiile patroane, trebe nişte bani băgaţi” (în condiţiile în care se surpă tavanul) îmi pretind 1000 EUR finder’s fee. Asta, evident, pentru că şi ei trăiesc într-o lume în care tunul e baza şi în care şi o parte din proprietarii de spaţii propun spre închiriere de spaţii la 100 EUR/mp. Eu vreau închiriez, nu îl cumpăr până-n Decembrie #baibaiatule

Dacă aveţi idei sau cunoaşteţi agenţi imobiliari serioşi, rugaţi-i contacteze la 0724955361 sau pe radu.tudoroiu@yahoo.com. At this point, dacă îmi pune în faţă un spaţiu comercial care îmi place, până diseară îl închiriezCăutarea continuă.