Off Road suport pentru Baneasa Spring Trail Run

Duminica dimineata am asistat, pentru a doua oara consecutiv, echipa Baneasa Trail Run. Anul trecut pe vremea asta ne-au scris pe adresa clubului Off Road Adventure Romania pentru a ne solicita suport off road si de prim ajutor pentru evenimentul lor. Si anul trecut si acum am participat cu Snowflake si cu Range Roverul Classic al lui Andrei Cristea in doua CP-uri cheie. La ultima editie, CP-ul nostru a fost aventuros: o tendinita si un umar dislocat care au trebuit ingrijite si transportate. Din prima experienta, am venit echipati cu de toate. Prin de toate, intelegem si Canon 5DsR, Sigma 12-24, Elinchrom RX4 si Skyport HS pentru sync la orice viteza.

Baneasa Trail Run este o serie de event-uri de trail running ce se desfasoara de-a lungul anului si care aduce la linia de start peste 1000 de alergatori.

Avand Coleman-ul meu nou, treaba era deja planificata:

  1. Ducem voluntarii la CP
  2. Ducem papa bun, apa, whatever else la CP
  3. Facem espresso pentru toata lumea
  4. Facem poze
  5. Facem curatenie
  6. Plecam acasa

Intre 1 si 2 am avut ocazia sa recuperam si una din masinile de organizare. Cumva ne asteptam sa fie infinit mai mult noroi dupa saptamana ploioasa dinainte. Erau intr-adevar niste zone unde soarele nu ajungea si solul imbibat de apa si acoperit de frunze facea niste capcane interesante. Nici nu ajungem bine in CP ca trebuie sa fugim. O recuperare foarte usoara pentru orice suv/4×4 dar complicata pentru masina cu tractiune fata. Andrei intinde troliul si in 5 minute masina este inapoi la treaba. Intre timp Snowflake gazduieste tot ce era in duba si alimentam voluntarii.

Restul zilei s-a desfasurat normal, respectand restul de 5 puncte ramase pe ordinea de zi. Vremea a fost excelenta si, cum zice Iulian, „dupa sufletul omului”. Soare toata ziua, inclusiv la premiere. Abia asteptam editia urmatoare 🙂