Wacom Workshop la Cluj

Tocmai ne-am intors de la workshop-ul Wacom din Cluj. And i loved it!

Dupa cum povesteam aici, una dintre cele mai importante lucruri de anul acesta este faptul ca am inceput o colaborare geniala cu echipa Wacom, din pozitia de Brand Ambassador se pare 🙂 Acesta vine la pachet cu tot felul de activitati pe care le vom face publice la momentul potrivit. Pana una alta, am stabilit o serie de workshop-uri, intre care primul tocmai s-a intamplat la Cluj.

Dupa ce am aterizat pe ploaie, pentru ca Electric Castle, nu stiam la ce sa ne asteptam. Am plecat din Bucuresti in pantaloni scurti si tricou si se anunta ploaie si 20 de grade. Nici nu conta, aveam ochelarii de soare la mine si the best mood i could possibly have.

Ajungem si ne intalnim cu echipa de la Foto Hobby Shop si cu echipa de la Ciorchin, care ne-au ajutat cu spatiul si documentarea eventului. Se anuntasera undeva la 30 de persoane la prezentare si, din experientele trecute, nu stiam exact cati dintre ei urmau sa si vina. Se face ora si incep sa apara. Si apar. Si apar. Pana la urma au fost mai multi oameni decat scaune, lucru care nu a facut decat sa ne ajute si mai mult starea de spirit deja suficient de buna.

Impreuna cu Danut Eremenco de la Wacom, am inceput sa povestim despre tablete. Ca si la cursuri, imi vine usor sa vorbesc despre lucrurile care ma pasioneaza. Am avut Intuos si Intuos Pro-uri pe care lumea a putut sa le testeze ca sa isi faca o idee despre ce stiu sa faca.

Partea practica a fost totusi cea mai interesanta. Din nefericire, pe cat de interesant este sa editezi in Photoshop si sa construiesti efecte speciale, pe-atat de plictisitor este sa povestesti despre asta. Cert este ca am primit intrebari la final. Acesta este cel mai bun semn ca publicul a fost implicat in ce am prezentat.

Seria de workshop-uri abia incepe. Urmatorul va avea loc in Bucuresti, la F64 pe data de 26 Iulie. Ulterior, vom merge si la VSLO pentru inca o prezentare si editing workshop 🙂

In curand, un program complet al workshop-urilor noastre va fi facut public.

Multumim lui Ovi Negrut pentru fotografii!