Bursele Wacom for Creatives la cursurile Photoshop

Iti doresti sa participi la cursurile noastre de Adobe Photoshop? Aplica pentru una din cele doua burse Wacom for Creatives pentru sansa de a castiga unul din locuri.

Colaborarea noastra cu echipa Wacom a dat nastere inca unui proiect care imbina tabletele lor cu skill-urile noastre. Astfel, cele doua locuri gratuite ce erau atribuite prin concurs poarta de azi denumirea si se ofera cu implicarea echipei Wacom Romania.

Premiile, dupa cum deja cunoasteti, sunt doua locuri la curs in valoare de 1250 RON fiecare. Informatii despre curs si programa completa le puteti gasi aici.

Concursul este destul de simplu. Ce imi doresc de la voi este ca, in postul de pe pagina de Facebook Colorum Studios sa ne lasati un comentariu care sa contina o imagine produsa de voi si motivatia pentru care ati vrea sa participati. 

Ne-am gandit sa dam drumul azi concursului si sa avem ca data limita ziua de 7 Septembrie, castigatorul urmand sa fie anuntat pe 8. Cursurile vor incepe in data de 11 Septembrie, in sala de curs din Bucovina.

Succes!

*Nu se iau in considerare comentariile lasate la share-uri, altele decat cele de pe pagina oficiala. Nu avem cum, logistic, sa citim de peste tot, din pacate. Centralizam pe acest post, dupa cum am zis.

**Premiul nu se poate transfera la alte cursuri, perioade, produse si nu se poate echivala in bani. In aceasta suma nu este inclusa taxa de examen final. Nu este inclusa cazare, masa, sau alte extra-uri care pareau sa fie evidente. E inclusa cafeaua, in schimb 🙂