#BLPXVII

#BLPXVII

Ce inseamna literele din titlu? Pai… sa dezvoltam putin.

In primul rand inseamna Toma. Omul din spatele tuturor #BLP-urilor de la #BLPI pana la cel din weekend. Apoi inseamna Andra, fara de care comunicarea nu ar fi posibila. Daca e sa ma gandesc mai bine, pe Andra tot la BLP am cunoscut-o… parca.

Apoi inseamna prieteni. Cu o bucata consistenta din oamenii de social media cu care am ajuns sa ma cunosc si imprietenesc m-am intalnit la unul din event-urile lui Toma.

Inseamna sa faci lucruri noi. Pentru mine inseamna jocuri pe calculator, la care nu ma pricep, lucru de altfel binecunoscut. Pe de alta parte, e singurul eveniment la care merg si imi e drag sa iau aparatul. Pentru ca toata lumea e open si are un vibe bun si mi-e drag sa ii fotografiez. Ori, pentru cei ce ma cunosc e cunoscut faptul ca fotografia de eveniment e kryptonita pentru mine.

Lasand la o parte toate acestea #BLPXVII inseamna a 17-a editie a Blogger’s Lan Party, unul dintre cele mai frumoase event-uri de social media la care particip pentru ca de fiecare data se intampla ceva nou, fain, despre care ai ce povesti.

Ce ne vom juca? Sau, mai exact, la ce jocuri voi pierde. Pai, la Mortal Kombat si la Guitar Hero cu siguranta. La GH stiu sigur ca in fata lui Chineata, ca toata lumea de fiecare data. Il suspectez ca inainte de BLP face cantonament de cantat la chitara aia cel putin o saptamana. Asta pe Playstation cu care oricum sunt la fel de familiar ca un peste intr-un service auto. Pe PC in schimb ne jucam PUBG. Pe ce? Pai, pe sistemele OMEN by HP cu Hyper X toys care asigura casti, mouse si tot ce ai nevoie ca sa poti sa iti iei headshot in cele mai propice conditii.

Ce voiam eu sa zic? Ah da, caut un date pentru editia de sambata a Blogger’s Lan Party. Daca vrei sa vii cu mine, spune-mi de ce intr-un comment si hai sa facem sa fie bine.