BenQ la cursul Photoshop si workshopuri noi

Săptămâna trecută am susținut un nou curs intensiv de editare foto. Încerc, de fiecare dată să aduc ceva nou și să construiesc o atmosferă potrivită pentru edit.

Adobe Photoshop 2019 a venit cu multe modificări și îmbunătățiri notabile pe care am avut ocazia să le explorăm în cele cinci zile de curs.

Cea mai faină surpriză a fost un parteneriat nou cu BenQ Romania, care au asigurat pe parcursul workshopului monitoare profesionale pentru fiecare cursant în parte, dar și câteva premii fabuloase care s-au dat în cadrul unui concurs. In toate cele 5 zile, cursantii s-au jucat cu noile SW240, SW271 si PT2700 pe care le puteti gasi aici.

Iată că, pe lângă parteneriatul nostru cu Wacom, Încă un brand relevant din lumea foto alege să se implice în aventura noastră.

În zilele de curs am făcut în așa fel încât să descoperim cum funcționează programul, de la cele mai simple concepte precum selecții sau brushes, la exerciții avansate precum compozitoarea sau fotografie de produs și portret.

Acum ca început să se încălzească și că toate încep să meargă bine, am pus la cale următoarele cursuri și workshop-uri până în pauza de vară. Astfel, dacă doriți să participați la următoarele noastre eventuri, puteți găsi aici datele și orice altă informație căutați.

După o săptămână de curs intensiv și workshop-ul de Food Photography din cadrul Zilelor Sony, cred ca e momentul pentru cateva zile de repaos.

    Lasa un comentariu