Doi ani de Product & People Workshop

Incercand sa fac o mica recenzie a proiectelor, realizez ca s-au implinit 2 ani de cand facem workshop-ul Product & People. Proiectul a inceput de fapt de la intrebarile primite la cursul de Photoshop. In cei 5 ani de predat Photoshop, mi-am dat seama ca aceste neclaritati sau curiozitati se repeta, deci nu aveam foarte multe de facut: trebuiau catalogate si construite studii de caz pentru fiecare in parte.

Weekendul a fost gandit astfel incat sa putem explora cat mai multe situatii de lumina. Prima zi a fost concentrata pe produs, fie ca vorbim despre fotografia pe fundal alb, obiecte cromate, food and drinks styling, food photography. Toate acestea se desfasoara la The Brewery, loc pe care il recomandam pentru inchiriere de studio. Gasiti orice tip de modificatori, o echipa tanara si pusa pe treaba dar si recuzita perfecta pentru orice nevoie.

A doua insa, am incercat sa o construim ca o aventura on location, unde sa putem experimenta un shooting serios cu tot echipamentul necesar: gatit in natura, lumini pe baterii, modificatori, listele de gear de luat la drum, model cu make-up si hairstyle si orice implica productia serioasa a unui proiect in natura.

Pentru următoarele noastre workshop-uri lasam mai jos linkurile. Acesta este conceput pentru a explora lucrul cu luminile de studio, atât pentru fotografia de produs cât și pentru cea de portret.

Vom lucra în studio și afară pe cazuri interesante de iluminare precum Produs pe Fundal Alb, Produs cu Suprafețe Lucioase, Reclamă Outdoor, Mix de lumină naturală și Flash. Aici cateva imagini de la ultimul workshop unde am produs niste imagini extrem de faine https://tinyurl.com/y6jug6k4 – totul s-a desfasurat la The Brewery, studio despre care gasiti informatii aici https://www.thebrewery.ro/

Workshop la București 26-27 Octombrie (4 locuri libere) tinyurl.com/yx8po6qx
Workshop la Iași 19-20 Octombrie (6 locuri libere) tinyurl.com/y6oe2c74

 

    Lasa un comentariu