Despre mine

0724 955 361

2 Responses

 1. Larionesi Ioan
  Larionesi Ioan at · Reply

  Salutare,
  Pe cand este programat urmatorul Crash Course acredit similar celui ep care l-ati facut in Sibiu in 2016?
  mentionez ca locuiesc in Bistrita, jud BIstrita-Nasaud si sunt interest de oa varianta de curs compriamta ca timp.
  Poate veti face si iN Cluj-Napoca unul?
  Multumesc!

 2. Sebastian Sive
  Sebastian Sive at · Reply

  Buna seara!

  Curiozitatea m-a determinat sa intru pe pagina dumneavoastra de FB si, mai departe, cu intentii vadite de spionaj, si pe site-ul care va poarta numele dupa ce, mai intai, pe grupul de FB din care fac parte – in care am fost inclus automat in urma participarii mele la un curs de fotografie – am vazut o informare legata de o intalnire fotografica la Centru. Mi-au placut atat pozele pe care le-am vazut cat si facelift-ul pe care l-ati facut Operei in versiunea business center si asta, cea din urma trebusoara, cu atat mai mult cu cat ma ocup cu imobiliarele, ca broker. Faina treaba!

  Vazand noroiul de pe masinile cu care v-ati aventurat pe diversi coclauri si peisajele surprinse in acele incursiuni, mi-am adus aminte de anii tineretii mele petrecute pe valuritul relief al Slanicului Moldovei bunicilor mei. Batranetea data de cei 50 de ani pe care ii duc in spinare nu m-a putut opri de la a simti gustul unei noi aventuri si, de aceea, va scriu pentru a va cere prietenia pe FP si de a va solicita detalii despre cursul de Photoshop.

  In speranta ca n-am scris prostii atat de mari incat sa va faca sa tineti distanta, nadajduiesc ca imi veti raspunde pozitiv.

  Va doresc sa aveti lumina, culoare si actiune!

  Sebastian Sive

Leave a Reply