Despre noi.

In esenta, tot ce tine de lumea care ne inconjoara are un vector vizual foarte important. Noi am fost mereu fascinati de imagini si culori, fie ca incercam sa le surprindem fie ca incercam sa le predam.

Aventura noastra in lumea fotografiei a inceput acum mai bine de 10 ani, in presa. Practic acolo am invatat bazele fotografiei, in practica. Cei cativa ani pe drumuri, intre reportaje, stiri si oameni dintre cei mai interesanti, ne-au calit si ne-au facut sa ne adaptam la orice imprejurari.

Uneori, cand se strang aventurile, se nasc si povestile. Astfel a luat viata partea de blogging. Am ajuns la concluzia ca, adesea, fotografiile nu sunt suficiente pentru a spune o poveste. Fie ca e vorba de workshop-urile noastre, de expeditii, de campanii pe care le consturim, toate au nevoie  de cuvinte care sa imbrace seria de imagini. Un fel de garnitura la felul principal.

In toti anii in care am explorat fotografia ca si mediu, am trecut prin toate procesele. De la daguerrotipii, la cianotipii, la fotografie pe film si mai tarziu la deja obisnuitul digital, imaginile dau nastere unori trairi diferite in functie de mediu si de echipamentele pe care lucram. Pentru a ajuta si alti fotografi sa inteleaga si sa foloseasca eficient mediul, am creat partea de workshop-uri si cursuri. Fie ca povestim despre Photoshop, fie ca invatam cum sa folosim luminile in locatie sau construim setup-uri complexe pentru fotografia de produs, seria noastra de evenimente educationale au ca scop asimilarea de informatii intr-un mod cat mai usor, fluid si lipsit de efort. 

Oricare din situatii ar fi, viata noastra se invarte in jurul imaginilor si incercam sa impartasim cu voi aceasta aventura.

Ai un proiect ?
Hai sa il discutam !

Fotografie, aventuri si pareri neavizate