Workshop de
Produs.

Numar sedinte

1

Numar ore

8

Nivel cunostinte

Incepator

Pret

500,00 lei

Trainer:

Radu Tudoroiu

Data:

TBD

Locatie:

TBD

Radu Tudoroiu.

Cand eram mic, tata avea un aparat Zenit pe care nu aveam voie sa pun mana. Prin clasa a 9-a l-am folosit prima data si atunci mi-am dat seama ca asta voi face pentru tot restul vietii. Am absolvit cu onoruri Universitatea de Arte Creative din Rochester, UK si m-am intors inapoi in tara.

Acolo, am predat ocazional cursuri de fotografie altor departamente dar si liceenilor. Mi-am dat seama ca imi place sa predau si ca este un mod excelent de a deschide noi orizonturi cursantilor. In paralel m-am ocupat la inceput de fotojurnalism, apoi de fashion pana intr-un final mi-am gasit locul in zona de advertising, music si corporate.

Skill-urile necesare pentru a edita o imagine sunt acelelasi, indiferent de discursul vizual pe care il alegi. De-aici s-a nascut fascinatia mea cu Adobe Photoshop, cu care sunt prieten de la Adobe Photoshop 7. Am realizat ca este un program complex, dar cu oportunitati nelimitate de a imbunatati orice imagine.

 Am incercat sa structurez peste un deceniu de experienta in Adobe Photoshop intr-un curs complact si relativ usor de asimilat, care sa va poarte de la inceputul fotografiei digitale pana in zilele noastre, de la selectii elementare la compozitari de imagini avansate.

De ce sa te
inscrii ?

✅ Abordam metode de control al luminii pentru o serie de tipuri de produse precum food & beverages dar si obiecte de lux;
✅ vorbim despre efectele speciale, tips and tricks si despre cum;
✅ discutam in detaliu despre consistenta culorilor in fotografie si post procesare si despre importanta acestui aspect;
✅ Lucram cu cele mai noi echipamente de fotografie, de la luminile lumini de studio, la monitoare EIZO de ultima generatie si cea mai noua gama de camere foto Sony;

Descriere Workshop de Produs cu Radu Tudoroiu

Ideea de curs despre fotografia de produs a venit din curiozitatea de a explora cat mai atent lumea luminilor si reflectiilor. Cred ca o buna parte din imaginile pe care le producem vizeaza obiecte, astfel incat atentia acordata acestui segment trebuie sa fie pe masura.

Conditii de participare Workshop de Produs cu Radu Tudoroiu

1. Varsta minima 16 ani
2. Copie dupa buletin
3. Cunostinte de baza de fotografie 

4. Aparat foto propriu

    Lasa un comentariu